🌸 ¡Bienvenido a Saar Soleares, estamos felices de que estés aquí!

Would you like to share your experience with our products? Please send us an e-mail at saarsoleares@gmail.com. Dutch or English is fine and we love cute pictures as well!

 

Marie Jeanne  Walsoorden

Facial Oil

Hallo Sarah, de facial oil is geweldig, trekt vlug in de huid zonder vettig aan te voelen, en het verzacht mijn huid direct, de bijenwas vond ik iets te vet voor mijn huid, maar is wel heel goed voor plaatselijke droge en schilderende plekjes en ideaal voor droge lippen, maar de Facial Oil is perfect voor alledag gebruik in plaats van een dagcreme en vooral rond de ogen werkt het goed zonder te irriteren, meer heb ik niet nodig voor mijn huid en alles puur natuur, daar was ik echt naar op zoek bedankt voor dit geweldig product . Marie-Jeanne

 

Eau de Parfum SOLEARES

Wat ben ik blij met de verrukkelijke geur van Saar parfum, eindelijk een parfum die helemaal natuurlijk is en goed bij me past, ik heb wel gemerkt dat natuur zuivere parfums wel wat vlugger vervliegen , maar dat zal wel komen doordat er geen synthetische stoffen in zitten die merendeel als een soort lijm op je huid blijven liggen, maar ik heb de grote fles al besteld dus ik kan er even mee voor uit, en zelf hou ik wel van een subtiele geur, die niet al te overheersend is, als je de parfum net hebt opgedaan is hij heel fris en daarna worden de tonen wat warmer en zoeter, en dan ruik je de vanille,  heel erg lekker. 

 

Dorine van Rij   Utrecht

Bijenwaszalf

De bijenwaszalf van Saar is heerlijk zacht, smeert fijn uit en je hebt maar een kleine hoeveelheid per keer nodig. De zalf trekt goed in en laat geen vette laag achter. De milde samenstelling en zachte geur maken de zalf perfect voor een (baby-, lichaams- of ontspannende gezichts-) massage. De zalf verzorgt, beschermt (tegen regen, koude en wind) en verzacht daadwerkelijk! De ingrediënten roos en lavendel hebben een rustgevende werking en geven de zalf een fijne, zachte, natuurlijke en lichte geur die een aantal uur op je huid aanwezig blijft. Zalig! Ik vind de zalf zo fijn dat ik hem zowel voor mijn lichaam als ook voor mijn gezicht gebruik. Na het smeren is mijn huid heerlijk beschermd en gevoed, zijn de huidirritaties op mijn onderbenen na het epileren verleden tijd, en lijkt de couperose op mijn wangen te verzachten. De zalf heeft er ook voor gezorgd dat het litteken dat ik over heb gehouden aan mijn keizersnede, heel mooi is genezen en zelden trekt, jeukt of gevoelig is. Ook de huid van mijn man en 2 dochtertjes is een stuk minder droog, kriebelig en gevoelig. Bovendien reageert de eczeemhuid van mijn jongste ontzettend goed op deze zalf, waardoor hormoonzalf niet langer meer nodig is.

Kortom, ik vind het een zeer prettige zalf voor ons hele gezin. Echt een aanrader!

Een ander groot pluspunt, om de natuur te beschermen geeft SAAR € 0,10 per verkocht product aan de biologisch landbouw en imkerij.

 

Saskia Schuijt   Leiden

Baby & Kindjesolie

"Als masseuse gebruik ik de kindjesolie met zijn heerlijke warme, ambergeur heel veel. Werkt heel ontspannend!
Naast de heerlijke geur masseert het ook heel goed! Echt een aanrader!
Daarnaast ben ik enorme fan van de bijenwaszalf. Net als veel ouders heb ik alle smeersels wel geprobeerd voor de eczeemhuid van onze dochter, zelfs van bekende homeopathische merken, maar niets leek te helpen. Na een paar dagen smeren met de bijenwaszalf van Golden Nature Products was het al een stuk beter en met een paar weken was het helemaal verdwenen. Chapeau Sarah Schwarz en inderdaad ook niet te vergeten: de bijtjes!"

 

Linda Geerlof  Nieuw Vennep

Bijenwaszalf

Na twee jaar lang allerlei zalfjes, crèmes en olie te hebben uitgeprobeerd, werd ik getipt over uw bijenwaszalf. Na enkele dagen smeren is het huidje van mijn dochter nu voor het eerst helemaal vrij van eczeem. Ik zal met plezier bij u blijven bestellen en ik zal uw product aanraden bij mijn vrienden en familie.
Groet van een ontzettend blije moeder.

 

Aya Durst Britt  Heerde

Bijenwaszalf

Wat begon met een borstontsteking bij mij eindigde met spruw bij mijn (toen 18 maanden oude) borstgevoede dochtertje Djanna, herfst van 2011. Of was het de spruw waardoor de borstonsteking op kwam zetten? Het was waarschijnlijk een combinatie van factoren, waarbij verminderde weerstand bij ons allebei een rol speelde. Onverwacht was de eczeem-achtige uitslag tussen de beentjes van mijn dochtertje, waarvoor de huisarts een chemische créme aanraadde die maar niet leek te helpen. Het evenals voorgeschreven chemische paardenmiddel om de spruw tegen te gaan had ik al laten staan, om in plaats daarvan voor een homeopathisch middel te kiezen waar ik mij persoonlijk prettiger bij voelde -en wat heel goed hielp. Ik zocht vervolgens naar een natuurlijk middel om de uitslag bij mijn dochtertje te verzorgen en te verhelpen. Ik kwam uit bij de bijenwaszalf van Sarah Schwarz. Tot mijn blijdschap was de uitslag binnen een week zo goed als verdwenen, en binnen twee weken helemaal weg! De huid was volledig hersteld.

 Lippenbalsem

Dan nog een opmerking van mijzelf, een lippenbalsemliefhebber. Sinds ik de bijenwaslippenbalsem van Sarahs' GNP heb, wil ik geen andere meer. De rijke textuur en fijne geur maken me helemaal blij, en de diepe verzorging van de bijenwas doet mijn lippen heel goed. En het is aanstekelijk; mijn moeder wil deze lippenbalsem nu ook, na het geprobeerd te hebben. Het is zo fijn om natuurlijke verzorgingsproducten te vinden die bij je passen.. Dus: Sarah, bedankt voor de prachtige producten die je maakt. De liefde en aandacht is voelbaar!"

 

Kim Weijgers   Etten-Leur

Bijenwaszalf

Mijn zoontje Finn had al vrij snel vanaf zijn geboorte last van eczeem. Daarbij was hij in de winter geboren en had hij ook nog last van een heel erg droge huid. Ik heb van alles op zijn huidje geprobeerd. Eigenlijk hielp niets. Eenmaal weer wat warmer weer trok de droogte wel weg en werd de eczeem ook wel minder. Maar in zijn knieholtes bleef de eczeem gewoon zitten. Toen de winter weer begon, kwamen ook de droge plekjes en de jeuk in alle hevigheid weer terug. Waar hij eerst nog te klein was om te krabben, krabde hij zich nu helemaal open! Zijn rug was 1 droge plek met daarbij overal bloederige korstjes: zo zielig!! Uiteindelijk ging ook dit, na veel verschillende zalfjes geprobeerd te hebben, weer over toen het warmer werd. Die zomer ontdekte ik de bijenwaszalf van SAAR. De omschrijving op de startpagina sprak mij aan, omdat ik precies hetzelfde had ervaren. Dit wilde ik niet nog een winter! Met de bijenwaszalf meteen zijn eczeem plekjes die er nog zaten gaan insmeren. En inderdaad! Die trokken na verloop van tijd weg! Zodra de herfst begon ben ik dagelijks gaan smeren, in de hoop te voorkomen dat de droge plekjes op kwamen zetten. En inderdaad!!! Deze winter heeft hij geen eczeem gehad!!! De eczeem is gewoon verdwenen! Dat maakte me zo blij! Ook de droge plekjes zijn niet gekomen. Hij had nog wel wat jeuk, gedurende de sneeuwperiode, maar dat was niets in vergelijking met het
vorige jaar.
Ik ben dus reuze blij dat ik deze bijenwaszalf heb gevonden!! Want niets is zo erg om je kind te zien lijden en er gewoon niks aan te kunnen doen! Die tijd is, voor mij, nu gelukkig voorbij! Volgende winter ga ik weer actief aan de slag met de bijenwaszalf! En in de tussentijd gebruiken wij hem voor andere zaken: droge handen, droge lippen, kloofjes, sneetjes e.d. Dus Sarah: duizendmaal dank voor je vondst!,


Deborah Langman  Baarle-Nassau

Ik heb laatst mijn eerste bestelling bij SAAR gedaan, en vind het jammer dat ik je niet eerder heb gevonden!!
Ik heb werkelijk alles geprobeerd en eigenlijk helpen alleen de zee en  de rivier, maar die heb ik niet iedere dag bij da hand, maar nu heb ik 
SAAR, en ben daar erg blij mee.
Heb net weer drie producten bij je besteld.


Cobien Leguyt   Monikkendam

Bijenwaszalf

Ik heb een praktijk als homeopaat en ook thuis zijn jouw potten bijenzalf favoriet. Tegen eczeem, rode geïrriteerde lippen in wintertijd, bij een droge en gevoelige huid. Zelf gebruik ik de zalf als nachtcrème en ik wordt altijd jonger geschat..haha..

 

Perla van Dijk  Bergen NH

Bijenwaszalf

Mijn kleine Ekhi van nu bijna 15 maanden oud, liep 3 weken geleden een dubbele middenoorontsteking op en kreeg hiervoor uiteindelijk, na 5 nachten zeer hoge koorts, antibiotica (Amoxicilline).
De laatste dag van de kuur vertoonde ze allergische reacties als niezen, loopneusje en een dag later (afgelopen donderdag) begon ze overal uitslag te krijgen. Echt vreselijk om te zien; het zat tussen haar tenen, vingertjes zelfs schaamlipjes en in haar nek en gezichtje.
De uitslag begon er beetje ontstoken uit te zien en haar gezichtje was helemaal gezwollen met rode wangetjes die heel warm aanvoelden.
Volgens de huisarts had ze een allergische reactie op de antibiotica en werd genoteerd dat ze deze nooit meer mocht krijgen.
De toxische bijwerkingen van Ekhi moesten uiteraard langzaam haar lichaampje verlaten.
Radeloos als ik mij begon te voelen bij de aanblik van dat geworstel van mijn kleintje met haar zieke lichaampje, ben ik gisteravond toch nog naar de huisartsenpost gegaan omdat ik twijfelde over die allergie.
Maar ook daar werd een antibiotica-allergie geconstateerd.
Voor Ekhi naar bed ging kreeg ik ineens het gevoel dat ik haar met bijenwaszalf in kon smeren. (ik heb zo’n potje voor mijzelf in huis gehaald voor voetenkloofjes...)
Ik weet dat producten die met bijen ingredienten gemaakt zijn, ook heel goed tegen ontstekingen kunnen werken, dus ik hoopte dat het enigszins wat zou doen voor met name dat gezwollen gezichtje van Ekhi.
En guess what: vanmorgen was de ergste uitslag in haar gezichtje totaal verdwenen, de zwelling verminderd en toen ik haar vanavond uitkleedde kon ik al bijna geen uitslag op haar lichaampje meer ontdekken! Ik ben er heel zeker van dat de zalf bijgewerkt heeft aan een spoedig herstel van deze uitslag en de Bijenwaszalf is vanaf nu zeker een middel dat ik altijd in huis zal hebben!

Nina en Ischa Rumi Beem  Amsterdam

Baby & Kindjes Balsem

Ik had zelf al ervaring met de producten van SAAR.
Een heerlijk ruikende natuurlijke zalf die me in een handomdraai van mijn droge winterhuid afhielp. Ik heb sinds 8 weken een zoontje en ik smeer natuurlijk nergens anders zijn billen mee in dan met SAAR.
In mijn werk in de kinderopvang zag ik alleen maar rode billetjes waar duimendik allerlei zalven worden gesmeerd zonder echt resultaat.
Met de billetjes zalf van SAAR heeft mijn baby zijde zachte billetjes en is het luierverwisselen een feestje in plaats van een tranendal.
Mijn schoonzusje werkzaam in de cosmetica industrie voelde de zalf aan haar vingers en riep: waar haal ik dit spulletje voor mijn gezicht?

Ineke Kokernoot

Bijenwaszalf

Van een vriend kreeg ik een potje Bijenwaszalf cadeau.
Ik heb het nu drie maanden gebruikt voor een droge huid (handen), lichte
eczeem klachten (buik, eczeem is verdwenen) en op een litteken op mijn
knie. (zachter en kleiner geworden)
De zalf werkt snel en is heel zacht en verzachtend op een geïrriteerde
huid. Ik ben zeer tevreden over het resultaat.
Ik heb de zalf ook geprobeerd op een kapotte huid, maar moest daarmee
stoppen omdat de reactie te heftig was (de huid werd onrustig).
Het is een fijne zalf zonder echte geur en zonder een "vet" gevoel op de
huid achter te laten.
Complimenten en dank aan de hardwerkende bijen die aan de basis staan
van dit prachtige product.

Suscríbase a nuestro boletín
Join our Cosmic Coffee Community now and enjoy 10% off your next order! 💫