English  Dutch 

Over ons

Ons verhaal begon met een oud familienrecept uit mijn grootvader's boomgaard. Het was een bijenwas zalf die ik jaren geleden probeerde op mijn baby Ilaya's eczeem. Binnen drie weken toepassen van deze handgemaakte zalf, verdween haar uitslag op magische wijze. Deze ervaring bevestigde mijn vertrouwen in de kracht van natuurlijke remedies. Ik ontwikkelde door de jaren een lijn van deze krachtige natuurlijke remedies om moeder en kind te ondersteunen.

Onze luxe balsems, oliën en parfums worden handgemaakt in kleine oplages uit biologische bloemen bijen extracten.Wij gebruiken hiervoor geuren en ingrediënten uit de Mediteranee.

Het is ons doel om jou hoge kwaliteit biologische producten te geven die gezond zijn voor jou, je kindje en het milieu. Wij ondersteunen biologische imkers met een deel van onze opbrengst.

We nodigen je uit om van echte, pure producten te genieten, zonder compromis. Als je vragen of opmerkingen hebt over onze producten, laat het weten! We horen graag van je.

With love & care


Saar

 

 

{ Our business is registered in The Netherlands under Vat number: NL002072353B56  Business ID: KVK Alkmaar nr. 37112983 }